tiistai 1. maaliskuuta 2011

Tietoähky

Kirja: Eno Raud: Metsäveljet

Tämä nyt on se niin kutsuttu hiihtolomaviikko, myös opetustaukoviikkona tunnettu. Onko minulla opiskelutauko? Viikon sisällä kolme tenttiä ja yksi tärkeä puhe-esitys ei ihan tunnu siltä. Informaatiota, kaavakuvia ja termejä vilisee silmissä ja valuu ulos sekä korvista että nenästä.

Samalla vaivaa en osaa yhtään mitään -kausi. Yritin (taas) virkata pitkään himoitsemiani kukkakynsikkäitä, mutta niiden ohje taitaa vain yksinkertaisesti olla liian vaikea tällä hetkellä. Olen sitten suruissani neulonut aina oikein -tyylillä tiskirättejä. Anne kävi eilen kylässä ja toi tuliaisiksi ihanaa Teeteen Aurea-lankaa, joka on ehkä maailman pehmeintä ja muutenkin ihanaa; teen siitä jonkinlaiset kevätkämmekkäät, jotka kädessä on hyvä istua koneen ääressä näpyttämässä gradua ja ties mitä. Anne puhui myös isoäidin neliöistä ja Novitan iso raita -langasta. Syntyi himo.

Mutta kunhan nyt saisin opiskeltua ja sitten vasta miettisin käsitöitä. Onnistuuko? Ei. Mutta aina voi yrittää.

Ja vielä syytä huomauttaa, että sain vihdoin luotua Facebookiin tapahtuman tämän kevään neulegraffititempaukselle. Toivottavasti siihen ilmoittautuisi vähintään yhtä paljon sakkia kuin viime vuonna (jolloin osallistujalistassa oli mm. Anu Harkki - hui). Juttu on samaan aikaan kuin Jyväskylän kädentaitomessut. Siitä tulee hauska päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti