lauantai 21. marraskuuta 2009

Huippuja löytöjä ja ahkeruutta

Musiikki: Laila Kinnunen

Luin jostain, että unen laatuun vaikuttaisi se, onko huone tuuletettu ja lakanat puhtaat. Kokeilin piruuttani illalla: vaihdoin saaristomuumilakanat enkelilakanoihin ja pidin ikkunaa pari tuntia auki. Menin petiin kymmenen pintaan, luin ja pyörin hetken, nukahdin ja nukuin kuin pieni possu lähemmäs 11 tuntia.
Aamulla oli olo sen mukainen. Lähdin kaupungille kierrätyskeskukseen, Tiimariin ja kirjastoon. Kaikista tein ihan mahtavia löytöjä, erityisesti kierrätyskeskuksesta: pari nahkaista olkalaukunhihnaa, puiset laukun kahvat, iso läjä nappeja ja kansio - kaikki yhteensä vitosella. Tiimarista hain korjauslakkaa, valkoista lasimaalausväriä ja liimalakkaa.

Kirjastosta hain vielä sopivan läjän Kypros-matkakirjoja; lähen maaliskuun loppupuolella 3 viikoksi Kyproksell
e opettajaharjoitteluun. Parasta ikinä. Ja muistan mainita siitä vielä sata200 kertaa ennen maaliskuuta, että kaikki varmasti tietävät asiasta.Jatkoin tehoilua vielä kotona: kävin kaupassa, vein roskat, tein ruokaa ja leivoin, leikkasin paitasapluunan loppuun ja painoin vielä paidan. Siitä tuli muuten ihan fantsu, mutta teksti meni niin vinoon kuin ikinä vaan voi. En anna sen kyllä haitata, ainakaan paljoa.


Nyt ynnäilen kovasti, mitä kaikkea projektia on kesken. Ainakin villasukat (koko 47 ei ole mikään nopea juttu kakkosen puikoilla), parit hanskat, kaulahuivi, jaja. Ja laskeskelin, että onhan se varmaan tehtävä jonkin sortin paita tai villatakki tai molemmat Kyprokselle. Priorisointia. Ajattelin myös päällystää tuon kirpparikansion jollain, kun se on melko tahrainen, vaikkakin muuten tosi hyvä. Hamstraan siihen sitten erilaisia tuntimateriaaleja ja tuntisuunnitelmia.

Mutta nyt taidan lähinnä keskittyä löhöämiseen, teen juomiseen ja mokkapalojen syömiseen ja yhden jättisukan viimeistelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti