maanantai 26. huhtikuuta 2010

Toinen elämä

Vihdoin enemmän aikaa kirjoittaa, ja sekin lähinnä sen takia, että sain jonkin lajin auringonpistoksen eilen rannalla ja nyt on aivan kamala olo: ruoka ei pysy sisällä, väsyttää ja päätä särkee. Olen maannut lähes koko päivän sängyssä lukemassa ja uikuttamassa itsekseni. Nyt odotan jonkinlaista ihmeparantumista, että pääsisin huomenna bussilla Nicosiaan.
Keräsin rannalta simpukoita, vaikka en ole ihan varma mitä niistä voisi väsätä. Ehkä jonkun laatikon kannen liimaamalla? En oikein tiedä, minkälaista materiaalia simpukat ovat ja kuinka helposti niihin saa tehtyä esim. reikiä. Jos keksisin jonkun superhyvän askarteluidean näille, voisin kerätä niitä enemmänkin; ranta on täynnä simpukoita (ja roskia!) ja ainakin tietääkseni näitä saa viedä pois maasta.
Kahdessa simpukassa oli luonnon tekemät reiät. Melkein täydellisen pyöreät! Mikä reiän tekee? Näistä kahdesta saatan tehdä kaulakorun.
Pakko se on täälläkin neuloa. Sukkia, tietenkin.
Työni on kuitenkin hyvin vaikeaa ja vakavasti otettavaa, kuten tämän tehtävän laatiminen, ja vie paljon aikaani.
On täällä silti ihan kivaa. Vielä 1,5 viikkoa jäljellä. Nyt pitäisi vielä olla parempi olo, että voisin lähteä huomenna seikkailemaan muualle maahan (paikka on niin pieni, että välimatkat ovat minimaalisia). Mutta jos huomenna edelleen haluan vain maata sängyllä, pöydällä, lattialla yms., jää matkat matkaamatta.

3 kommenttia:

  1. Voi ei! Koeta parantua, jaksamista sinne! ♥ Ja muistat sitten juoda paljon vettä! Eikä sitten pelkästään vettä, vaan tarvitset kaikenlaisia suoloja kanssa! Tuo muumiristikko vei kyllä sydämeni, voisin tehdä samanlaisen amiksen pojille :D

    VastaaPoista
  2. P.s. Minulla on sinulle jotain blogissani :)

    VastaaPoista